Tuesday, February 8, 2011

MAKE UP : AZAH

azah salah seorg rakan sekolah aku.. so, x lama lagi dia akan berkahwin.. jadi make up nie bertujuan untuk ambil gmbr ut kegunaan die buat banner atau banting bg majlis kahwin dia yang beberapa bulan je lagi. jadi nie adalah hasil sentuhan make up faizaltouch pd azah..

azah nie x da masalah kulit muka sgt.. cuma wajah agak pucat sikit.. so make up simple pun dah ok pada wajah org memliki wajah yg cantik.. kalau make up yg terlalu tebal nati dah jadi mcm ape pulak nati wajah dia kan.. pakaian bakal pengantin ni bukan la tajaan faizaltouch yer.. kerana faizaltouch hanya menawarkan perkhidmatan make up buat pada masa kini.. kalau siapa2 yang ingin menempah prkhdtmatan make up nie boleh lah menghubungi pd no phon / email / fb..
so, thanks to azah kerana sudi menggunakan perkhidmatan faizaltouch.. pd mereka yg mahu menggunakan pekhidmtan faizal touch jgn segan2.. just call me.. :)

1 comment:

  1. aku suke make up ni..nmpak sgt natural..like dis!

    ReplyDelete